petak, 22. rujna 2006.

008

Vidim da je izjašnjavanje o mogućem pobjedniku uzelo maha i polučilo različita razmišljanja. Red je da se i ja javno izjasnim. Mislim da je Lino ipak u prednosti, iako mu i Riba i Matjaž i Špek mogu puhati ravnopravno za vratom i ukoliko napravi malu greškicu, a netko od ovih navedenih ne griješi...rezultat bi se mogao i okrenuti. Matjaž je definitivno budučnost, i to što ga neki od nas simpatiziraju, to je zaslužio svojim godinama i rezultatima. Nebih želio da on ovo shvati kao pritisak već kao poticaj i kaljenje onda kada je to najpotrebnije, a to je već sada, jer u tim godinama se kale budući šampioni.

Danas se desio zanimljiv susret kod ok korala. 3 elitaša i moja malenkost srela se bez ranije ugovorenog mitinga tamo gdje đon vejn najčešće navrača. Dečki se spremaju za nekekav kompetišn u Mađarskoj. Neko će reći da vojna hunta opet nešto šuruje...ne brinite...to što ponekad propušemo već odavno zahrđale cijevi ne znaći da se spremomo za indonezijski scenarij...
Kole me je brifirao o situaciji i očekujem da kartu imam uskoro...a možda i prije. Silver bu na trki, ali kao friški muž i japa ima drugih briga. A treči nije iz cluba...ali je iz hunte...a to je bitno...zar ne...čovjek na specijalnoj zadaći.
Napokon se čuh i sa bojnicom (jebate pa kaj ja nemam nikog za spiku iz civilstva...a imam...ženu). Obečala je obečanje pa to uskoro i očekujem...dogovorili smo i neke tehnikalije za klince.
Vidim da na blog navračaju i drugi blogeri sličnih nenormalnih sportova (ako normalnim smatramo jurnjavom 22 zdrava bedaka za samo jednom loptom). Dobro došli i benvenuti...

Nema komentara:

Objavi komentar