nedjelja, 24. rujna 2006.

006

Povratismo se sa Bjelovara. Dojmovi su mješani sa malo manje kečapa. Trčali smo na karti kojoj neznam ime...pošto ga na karti ne pronađoh...Imali smo uspona neznam koliko...jer ga nije u opisima bilo, ali to nas nije spriječilo i oneraspoložilo. Nadobudno sam krenuo na prvu, pa sam ubrzao na drugu..imao sam strašne prolaze...oko 20 po km. Zatim sam ipak malo stisnuo jednog mađara prema trečoj...kad tamo ...čorak. Čovjek je bjelomučno jurio gore dole očekujući nešto...a ja sam elegantno napao po putu i ušao u uvalu i otprve pronašao....papirić s oznakom kodnog broja. Nakon toga sam razmišljao poslije koje ću odustati...pa sam odustao poslije stotke.
Raspoloženje mi se vratilo na cilju gdje su me bjelovarci srdačno dočekali....ma sve znamo nema brige...
Čuh da je i jučer bilo nekšnih problema...kao krivo postavljena kontrola ili tak nešto...pa se nezna kajbu sa rezultatima. Ovakve pogreške su možda i razumljive jer tko radi taj i griješi...ali čemu onda kontrolor?
Kad sam kontrolirao Lokve ove godine bio sam na svakoj faking kontroli u šumi da bih se uvjerio da sve štima. U Bjelovaru je vrli WRE kontrolor očito propustio pokoju sitnicu. Bitno da se ima titula. Pokoja kontrola u šumi manje ili krivo postavljena nije bitna.
Klobučarić mi je kasnije objašnjavao kaj se desilo. Pošto baš nema iskustva s OCAD-om, svaku stazu je posebno crtao na karti...a i master, a opise je vukao iz kondesa...koja zavrzlama. Onda je radeći master neucrto 76...i eto pizdarije. To je isto kao kad imaš komp sa beskonačno giga memorije i beskonačno herca procesorom koji koristiš kao pisaču mašinu. Možda bi trebali napraviti kakav tečaj iz OCAD-a u našoj voljenoj svezi?
Klobučariću imaš sreče kaj si međimurec pa te nebum više pral...ali ako želiš javi se da ti pokažemo kak se to dela...
Žal mi je kaj nismo bili i u subotu jer je bilo veselo...svi fale teren a kažu da ni karta nije loša...

Što se tiće naše trke sutra je brifing NKO 19:00 kod prezidenta u podrumu. Ja ću dotle provjeriti kontrole i složiti opise u Čikagu. Kontrolor 1 je najavil obilazak možda sutra, a možda i preksutra...a možda i u srijedu. Neki su se ispričali kaj nemogu doći...neki su najavili manji broj natjecatelja...vidim da je termin berbe vrlo nepovoljan za orijentaciju. Al kak onda to planirati...dva kišna vikenda i ode termin u klinac...
Za sada toliko idem splanirati MŽ35 za Čakovec pa je toto.
E da..dogovorili smo sve za vizualni identitet kluba...cijena...sitnica

Broj komentara: 6:

  1. Bravo za Njofru i medaljaše iz Japetiča...mi nismo zeli nikaj pošto nas jučer nije bilo, al ak nam poslje naše trke ostane koja medalja viška, ponosno bumo je obesili na zid.

    OdgovoriIzbriši
  2. razum

    gaavno da je japetić osvojil 4 medalj o kojih je jedna Njofrina

    OdgovoriIzbriši
  3. ironije

    ma ja obožavam sloveniju. u zadnja 2 mjeseca sam bil sa curom na 4 biciklistička maratona u prekmurju i to je fenomenalno kaj oni rade. a vidim da se širi i k nama.pozdraf

    OdgovoriIzbriši
  4. okej...bum zabilježil prijavu...
    kaj se tiče tvrdok č to i mene je... al nisam znal da je to zato zakaj ga nema v međimurkom..
    Kaj se tiče Hotize...nemoj triput reči...imamo čak člana iz Hotize koji je u slo vojski. Mi bumo se orijentirali, a vatrogasci buju šmrkom napali njihove specijalce

    OdgovoriIzbriši
  5. ironije

    slijedeće godine očekujem orijentacijsku trku na Hotizi..
    I ja bih se ovim putem prijavijo za sprint trku u sv.jurju na Bregu..išel bi u subotu,al nemrem.uhh..te gorice i berbe i ostale kontinentalne gluposti..opće ne razmem kak je nekome lepo te gorice brati..onda se u konačnici napiješ i zatučeš s autom.ja bi mešimurje pretvoril u meku sporckog turizma--če me razmeš kaj očem reči..
    i na tvojem mjestu bih zabrani uporabu tog mekog "ć" u komentarima jer u međimurskom to ne postoji!!
    Pavao Vlahek, TK "Međimurje"

    OdgovoriIzbriši
  6. nema kontrole 2 puta

    Kni ontrolora bi trebalo malo pozvati na red, a pisamce IOF-u nije na odmet kad se zna kak je skontroliral oba dana. Nije to ništa novoga za njega. Nakon njegovih trka i kontrolorstva uvijek ostane gorak okus u ustima. Ja sam za to da ga se zauvijek odstrani sa naših trka :)

    OdgovoriIzbriši