Pokreće Blogger.

četvrtak, 31. kolovoza 2006.

ŠUŠKA SE ŠUŠKA

Share & Comment
Danas je Ris objavio poziv za trku i na svojim stranicama. Možete ga vidjeti i u linkovima za natjecanja. Mi se polako zahuktavamo što se tiće naše organizacije...danas sam snimio gdje ima dobrih sklopivih stolova...neznam kak mi predsjednik stoji s tim...pa ak mu fali nek mi javi da ih rezerviramo...Jako sam se namućio dok sam to saznavao...prvo s kobasicama, pa sa kotlovinom...pa sa gujdicom..

U subotu ćemo izgleda okupiti i organizacijski stožer pa da krenemo svako sa svojim poslom. Jedino što Vam mogu reći je da ako dođete na trku, ući ćete u povijest kao prvi sudionici o-trke na teritoriju Međimurske županije.

Šuška se nešto da neki išćekuju što je bilo na izvanrednoj skupštini...
Pa bilo je...nije da nije...
Samo bi rekao da su klubovi koji nisu došli iskazali koliko cijene klubove koji su sjednicu sazvali, koliko im je stalo do saveza i koliko žele da se sve sporne situacije razriješe. Gospodo da ste poštivali statut koji ste donijeli, došli bi i imali bi informaciju iz prve ruke...ovako evo vam šipak..
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com