subota, 5. siječnja 2008.

NAJAVE, ZAPISNICI I OSTALO

Pošto se je zapisnik sa 12. sjednice već ukiselio i dobar je za konzumaciju, a stranice saveza još nisu u funkciji, zamoljen sam objaviti:

Zapisnik sa 12. sjednice IO-a.

Možete vidjeti da neke stvari traže hitno djelovanje i da su rokovi neki već istekli, al IO će voditi računa o danu objave.

Od drugih svarčica i najava, tu su trke OK Međimurja za slijedeću sezonu:
Raspored je sličan ko i prošle godine:
2. Orienteering triangle.
3. Otvoreni memorijal 7.gbr "Puma"
3. Međimurje open

Inaće Jan Kobach obečava visoko kvalitetni kalendar u PDF formatu na njegovim stranicama u kojem bi trebale biti sadržane sve trke prijavljene u world of o kalendar.

Savez je zaprimio i atraktivnu ponudu za MOC po povlaštenoj cijeni za 15 eura po osobi/danu u apartmanima za 4 osobe. Ponuda vrijedi za 26/27.02 do 9.3. u doba održavanja 3 dana MOC-a (28.02-01.03) te 7.3.(kup Mediterana) i 8.3.(Grand priks). Iz ponude se nažalost ne vidi da je limitirana po federaciji, ali stoji da "ko prije njegova djevojka do bukiranja". Dade se zaključiti da je cilj što više natjecatelja iz različitih zemalja. Najava je da od najboljih za sada dolaze norvežan Oystein Osterbo Kvaal (s prekriženim o) te finkinja Paula Haapokoski. Neznam kaj više reči..ak ima interesenata obratite se u savez pa bu neko dalje ispipal teren.

Ak pratite IOF morete vidjeti da su potvrđene aplikacije za WRE trke od Vihora i Risa. Zadnja informacija je da je i Maksimir dostavil traženo te se očekuje i potvrda njihove aplikacije. Dakle, ništ nije zbrisalo, zec je još uvjek u šumi iako su lovci bili jako nervozni i lovil se je na razne načine.

Prije par dana objavljen je i članak o HOS-u u SN-u pa ak niste - čitajte.

I za kraj, UDU je rješil zadnju sjednicu Skupštine, vjerovali ili ne, rješenje je bez primjedbe. Svi koji imate nekaj se za požalit, zakasnili ste, al morete probat ko i do sada.

Pretendenti za svjetsko prvenstvo u Češkoj svakako si pročitajte članak na stranicama Eve Jurenikove jer u njemu morete najti sve relevantne informacije, osim naravno onih sa službenih stranica.

Nema komentara:

Objavi komentar